Γιατί να επιλέξετε τον Ξενώνα Υδριάδες

Φιλοσοφία Επιχείρησης

Ο Ξενώνας Υδριάδες είναι μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση, όχι μόνο στα λόγια αλλά στην ουσία ! Αυτό σημαίνει ότι πέρα από τη διαχείριση τα μέλη της οικογένειας μεριμνούν προσωπικά για όλες τις λεπτομέρειες της λειτουργείας του ξενοδοχείου ώστε να σας εξασφαλίσουν μια απροβλημάτιστη και ευχάριστη διαμονή.

Σχέση Παροχών – Τιμής

Ο Ξενώνας Υδριάδες προσφέρει άριστη σχέση τιμής και παροχών. Είτε ταξιδεύετε σαν ζευγάρι, ή μόνος, ή σαν μια μικρή ομάδα, το ξενοδοχείο μας προσφέρει εξαιρετικά καλή σχέση παροχών/τιμής. Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε στο φιλικό και οικογενειακό μας ξενοδοχείο σαν φιλοξενούμενος αλλά και σαν φίλος.

Τοποθεσία

Ο Ξενώνας Υδριάδες βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στην είσοδο της Αγόριανης, στον κεντρικό δρόμο που συνδέει την Αγόριανη με το Λιβαδι της Αράχωβας. Συνδυάζει την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα σημεία της περιοχής και το Χιονοδρομικό Κέντρο με την ηρεμία και ησυχία της διαμονής μέσα στην Φύση.

Το Προσωπικό

Το προσωπικό μας αποτελείται πρωτίστως από τα μέλη της οικογένειας Δέρη, ιδιοκτήτες και διπλωματούχοι Τουριστικών Επιχειρήσεων, με παράδοση στον χώρο της φιλοξενίας. Η συνεχής παρουσία στους χώρους του ξενώνα εγγυάται την απροβλημάτιστη διαμονή σας.

Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους

Ακολουθώντας τις σύγχρονες ανάγκες η διεύθυνση του ξενώνα σας παρέχει κατά την παραμονή σας δωρεάν πρόσβαση στο Ίντερνετ εγκαθιστώντας ένα ισχυρό δίκτυο wi-fi. Έτσι όποιο κι αν είναι το δωμάτιο σας ή σε όποιο χώρο και να βρίσκεστε η κάλυψη είναι ιδανική.

Εστιατόριο – Καφέ

Στο a la carte Εστιατόριο – Καφέ μας, στο οποίο μαγειρεύει διπλωματούχος σεφ μέλος της οικογένειας μας, κάθε μέρα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολυαγαπημένες συνταγές της Ελληνικής κουζίνας καθώς και ιδιαίτερα πιάτα από την τοπική παράδοση, πάντα με τα πιο φρέσκα υλικά της περιοχής μας.

Σε Αρμονία με την Φύση

Χτισμένο στην πλαγιά ενός καταπράσινου λόφου κοιτώντας αμφιθεατρικά το χωριό του Επτάλοφου , προσφέρει μαγευτική θέα προς τις γύρω κορυφές. Ο Ξενώνας περιτριγυρίζεται από δάσος. Το οξυγόνο και οι μυρωδιές του δάσους σε συνδυασμό με την μυρωδιά του τζακιού δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Δραστηριότητες

Σκοπός μας κατά την παραμονή σας είναι να γνωρίσετε τον τόπο μας. Την ιστορία του, τον τρόπο ζωής των κατοίκων του, την πανέμορφη φύση του και να ψυχαγωγηθείτε μέσα από μια σειρά αναζωογονητικών δραστηριοτήτων. Έτσι έχουμε συνάψει συνεργασίες με τους καλύτερους επιχειρηματίες του κλάδου.

Ελεύθερο Πάρκινγ

Εντός του χώρου του ξενώνα υπάρχουν χώροι πάρκινγκ για όλα τα δωμάτια. Έτσι αποφεύγετε την ταλαιπωρία της εύρεσης χώρου στάθμευσης η οποία υπάρχει στην πόλη της Αράχωβας ή στο ίδιο το χωριό της Αγόριανης. Στην υψηλή περίοδο παρέχεται δυνατότητα στάθμευσης σε εξτρά χώρους.